Zegel Rode Slang


Mayatijd.nl | Rode Slang
CHICCHAN: tsjieek’tsjan - Rode Slang


Ik ben Chicchan, Slang. Ik ben je levenskracht en lichaamswijsheid. Ik geef je passie en verlangen.

Kracht: levenskracht; kundalini energie; instinct; lichaamswijsheid; overleven; seksuele energie; primaire gevoelens en emoties; oerkracht; naar je lichaam kunnen luisteren; zintuiglijk; sensualiteit; lichaamsexpressie; passie.

Zwakte: in het ´lagere´ blijven hangen en daardoor het grote overzicht verliezen; geen visie hebben, maar slechts (impulsieve) emoties; ontkenning van eigen subtiele gevoelens; projecties op anderen van onprettige emoties.

Oplossing/leergebied: de uitdaging om krachtige transformaties op een bewuste wijze te ervaren. Wat zijn de onderliggende motieven in mijn levenskeuzes: ‘is dit ondersteunend voor mijn leven, of brengt het me verder af van mijn levenskracht?’. Beoefen dans of beweging als uitlaatklep voor je rauwe en intense energie. Luister altijd naar de wijsheden van je lichaam, want ook daarin huist het hoogste geestelijke.

Begeleiding voor dagen en mensen met dit zegel: focus op de innerlijke wijsheid van je lichaam. Eer de volmaaktheid van je fysieke tempel. Roep je instinct op. Vloei samen met de vibrerende levensenergie die in jou pulseert.

Jouw vrienden met zegel Rode Slang

Je hebt geen vrienden met deze zegel