Zegel Rode Hemelwandelaar


Mayatijd.nl | Rode Hemelwandelaar
BEN: ben - Rode Hemelwandelaar


Ik ben Ben, Hemelwandelaar. Ik ben je boodschapper van het licht. Ik breng je het vermogen om door de tijd/ruimte te reizen.
 

Kracht:
bewustzijnsverruiming; ruimte verkennen; gewaar zijn; profetie; alertheid; ontdekker; wakker schudden; ideeën of kosmische berichten ontvangen; tijd/ruimte reiziger.

Zwakte: oordelend van aard; rigide houding aannemen; te strikte principes hanteren; te veel identificatie met je inzichten en ideeën; opgesloten en niet gehoord voelen.  

Oplossing/leergebied: je bent de boodschapper, maar niet de boodschap. Niet al je goede ideeën zijn bedoeld voor jou: als kosmische postbode hou je niet de brieven en pakjes voor jezelf, maar deel je ze uit. Je hebt je eigen route, je eigen ruimte nodig. Neem, onderzoek en bereis letterlijk en figuurlijk alle ruimte. Vind daarin ruimte en tijd voor je eigen aarde-kosmos verbinding, en daarmee de innerlijke ruimte…voor innerlijke stilte en profetie.


Begeleiding voor dagen en mensen met dit zegel:
focus op het delen van heilige berichten om hemel en aarde met elkaar te verbinden. Zweef voorbij bekende plekken. Vind kracht en aanwijzingen via niet vastgelegde referentiepunten. Neem actief deel aan het scheppen van de nieuwe toekomst.

Jouw vrienden met zegel Rode Hemelwandelaar

Je hebt geen vrienden met deze zegel