Trainingen

Wegens plotseling overlijden van Remmelt Schuuring vervalt voorlopig ons aanbod voor het geven van trainingen en het maken persoonlijke profielen.


 

 

Persoonlijke profielen:
Je kunt ook een, speciaal voor jou, op maat gesneden profiel aanvragen. In dit profiel wordt uitgebreid ingegaan op jouw mayateken, jouw partnerkruis, jouw levenspad, jouw talenten. Wie ben je nu precies en wat heeft het leven jouw te vertellen. Hoe ziet jouw levenspad eruit.

Dit profiel zal je een heel eind op weg helpen.

Je kunt dit profiel aanvragen bij een van ons. De kosten van het profiel bedragen 20 euro. Na ontvangst van het bedrag mailen wij je het profiel in een PDF bijlage. Tip: ook leuk om dit aan iemand cadeau te geven. Mail eventjes om aan te geven wat je precies wilt hebben. Een persoonlijke uitleg is overigens ook mogelijk.

Boeiende ervaring hoor!

Peter@mayatijd.nl


 


Voor bedrijven:
VERVALT!
Zie: tekst hiernaast.Wij geven in combinatie met elkaar ook trainingen voor bedrijven. Het kan zo enorm helpen wanneer collega's van elkaar weten wat een ieders sterke maar ook zwakke kant is. Er ontstaat zo veel meer begrip voor elkanders kwaliteiten, inclusief de zwakke kanten die daar bij horen.

 

De wereld is op dit moment enorm aan het veranderen. Het wordt inmiddels wel duidelijk dat de oude systemen afgedaan zijn. Er wordt weliswaar nog te veel geprobeerd om iets van het oude te herstellen maar iedereen weet dat er een nieuwe tijd aankomt. Een tijd waarin de waarden en normen een hele nieuwe inhoud krijgen. Niet meer het geld, maar de mens, de omgeving wordt belangrijk. Hoe gaan we daar in het bedrijfsleven mee om? Hoe gaan we de denkpatronen omzetten waarbij bezieling en liefde voor elkaar, liefde voor mens en dier, liefde voor deze planeet, vertrouwen in elkaar weer belangrijk worden? Het lijkt lastig allemaal immers, ons gelddenken is zo diep ingebed in ons systeem. Angst is vaak het middel om ons ego er weer bovenop te helpen en in het "oude" verder te gaan. we willen immers niets verliezen. Toch blijkt dat, wanneer wij los kunnen laten, er ruimte ontstaat voor nieuwe dingen.

Heeft u interesse?
Bel of mail ons zodat wij een afspraak kunnen maken voor een vrijblijvend en verkennend gesprek.