Trainingen


Peter Toonen en Remmelt Schuuring geven ook trainingen en maken persoonlijke profielen. Deze profielen zijn zeer uitgebreid en geven zelfs per jaar aan wat jou in een komend levensjaar aan taken e.d. te wachten staat. Waar draait het in dat jaar precies om.

We gaan in deze workshop zelfs breder dan de Maya en kijken ook naar onze geschiedenis, ontwikkeling van de mens, de invloef van godsdiensten en de kosmos.

Wat gebeurde er rond 2012 en vooral: wat gebeurt er nu en wat kunnen we allemaal nog meer verwachten.


Trainingen:
De 1-daagse workshops worden gegeven door Remmelt Schuuring in Haaren (nb). 

Wij plannen geen workshops meer. De workshops worden op aanvraag gehouden. Heb je een groep vrienden/bekenden en hebben ze met elkaar zin in zo'n leuke dag kun je ons mailen.

De workshops kunnen bij ons en op lokatie gehouden worden.

Informatie: remmelt@mayatijd.nl.

 

KOSTEN: vanaf 40 euro p.p. indien naar keuze incl lunch e.d. en inclusief een persoonlijk profiel

Persoonlijke profielen:
Je kunt ook een, speciaal voor jou, op maat gesneden profiel aanvragen. In dit profiel wordt uitgebreid ingegaan op jouw mayateken, jouw partnerkruis, jouw levenspad, jouw talenten. Wie ben je nu precies en wat heeft het leven jouw te vertellen. Hoe ziet jouw levenspad eruit.

Dit profiel zal je een heel eind op weg helpen.

Je kunt dit profiel aanvragen bij een van ons. De kosten van het profiel bedragen 25 euro. Na ontvangst van het bedrag mailen wij je het profiel in een PDF bijlage. Tip: ook leuk om dit aan iemand cadeau te geven. Mail eventjes om aan te geven wat je precies wilt hebben. Een persoonlijke uitleg is overigens ook mogelijk.

Peter@mayatijd.nl
Remmelt@mayatijd.nl


 


Voor bedrijven:
Wij geven in combinatie met elkaar ook trainingen voor bedrijven. Het kan zo enorm helpen wanneer collega's van elkaar weten wat een ieders sterke maar ook zwakke kant is. Er ontstaat zo veel meer begrip voor elkanders kwaliteiten, inclusief de zwakke kanten die daar bij horen.

 

De wereld is op dit moment enorm aan het veranderen. Het wordt inmiddels wel duidelijk dat de oude systemen afgedaan zijn. Er wordt weliswaar nog te veel geprobeerd om iets van het oude te herstellen maar iedereen weet dat er een nieuwe tijd aankomt. Een tijd waarin de waarden en normen een hele nieuwe inhoud krijgen. Niet meer het geld, maar de mens, de omgeving wordt belangrijk. Hoe gaan we daar in het bedrijfsleven mee om? Hoe gaan we de denkpatronen omzetten waarbij bezieling en liefde voor elkaar, liefde voor mens en dier, liefde voor deze planeet, vertrouwen in elkaar weer belangrijk worden? Het lijkt lastig allemaal immers, ons gelddenken is zo diep ingebed in ons systeem. Angst is vaak het middel om ons ego er weer bovenop te helpen en in het "oude" verder te gaan. we willen immers niets verliezen. Toch blijkt dat, wanneer wij los kunnen laten, er ruimte ontstaat voor nieuwe dingen.

Heeft u interesse?
Bel of mail ons zodat wij een afspraak kunnen maken voor een vrijblijvend en verkennend gesprek.